Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2873 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

WHlFv4MIFjc watch_video
 

Wilt u graag huishoudelijke hulp uit Apeldoorn? Leest u dan snel verder. Als u zich bij ons inschrijft, gaan wij voor u zoeken naar een geschikte kandidaat!

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een witte werkster in Apeldoorn bestaan uit twee aparte delen:

 1. U betaalt het uurtarief van de huishoudelijke hulp direct aan de schoonmaakster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;

 2. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 per maand. Bij dit abonnement zit vergoeding bij schade- en ongevallen inbegrepen, evenals garantie gedurende de looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak indien nodig.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Huishoudelijke hulp Apeldoorn aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Apeldoorn is niet moeilijk. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen, dan doen wij de rest voor u.

Bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Apeldoorn profiteert u altijd van onze garantie. Wij bieden u namelijk garantie gedurende de looptijd van uw abonnement. Mocht een hulp toch niet goed bevallen, langdurig ziek worden of stoppen met werken dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende hulp. Ook profiteert u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van het grootste aanbod. Wij beschikken over een database met het grootste aanbod huishoudelijke hulpen in Nederland. Er is dus altijd wel iemand die bij u past. Naast deze voordelen zorgen wij er ook voor dat u geen gedoe hebt. Wij nemen u al het werk uit handen. Van de zoektocht naar een huishoudelijke hulp tot de administratie en het jaaroverzicht. U profiteert dus altijd van het gemak.

3g's: Garantie, Grootste aanbod, Geen gedoe

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel Apeldoornse klanten tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3g's kunnen bieden:

 • Een jaar garantie;

 • Het grootste aanbod van heel Nederland;

 • Wij doen alles voor u: u heeft geen gedoe.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Apeldoorn

Een goede hulp uit (de buurt van) Apeldoorn

Wij kunnen u garanderen dat wij een huishoudhulp voor u vinden in de buurt van Apeldoorn. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw hulp, omdat zij bij u in de buurt woont.

Onderstaand kaartje toont u alle hulpen die zich bij ons hebben ingeschreven en in de buurt van Apeldoorn wonen.