Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

WHlFv4MIFjc watch_video
 

Wilt u graag huishoudelijke hulp uit Apeldoorn? Leest u dan snel verder. Als u zich bij ons inschrijft, gaan wij voor u zoeken naar een geschikte kandidaat!

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 13,50 per uur. Hiernaast betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag voor onze service. Dit bedrag betaalt u op het moment dat wij de gegevens van een witte werkster doorgeven. Op deze eenmalige kosten heeft u een jaar garantie. Als u binnen een jaar een andere werkster nodig heeft, betaalt u dus niet nogmaals bemiddelingskosten.

Eenmalige vergoeding berekenen

Onze vergoeding is slechts € 25,75 + € 3,50 per opgegeven uur.

aantal uren in de week

Huishoudelijke hulp Apeldoorn aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Apeldoorn is niet moeilijk. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen, dan doen wij de rest voor u.

Bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Apeldoorn profiteert u altijd van onze garantie. Wij bieden u namelijk een jaar lang garantie op onze hulpen. Mocht een hulp toch niet goed bevallen, langdurig ziek worden of stoppen met werken dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende hulp. Ook profiteert u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van het grootste aanbod. Wij beschikken over een database met het grootste aanbod huishoudelijke hulpen in Nederland. Er is dus altijd wel iemand die bij u past. Naast deze voordelen zorgen wij er ook voor dat u geen gedoe hebt. Wij nemen u al het werk uit handen. Van de zoektocht naar een huishoudelijke hulp tot de administratie en het jaaroverzicht. U profiteert dus altijd van het gemak.

3g's: Garantie, Grootste aanbod, Geen gedoe

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel Apeldoornse klanten tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3g's kunnen bieden:

  • Een jaar garantie;

  • Het grootste aanbod van heel Nederland;

  • Wij doen alles voor u: u heeft geen gedoe.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Apeldoorn

Een goede hulp uit (de buurt van) Apeldoorn

Wij kunnen u garanderen dat wij een huishoudhulp voor u vinden in de buurt van Apeldoorn. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw hulp, omdat zij bij u in de buurt woont.

Onderstaand kaartje toont u alle hulpen die zich bij ons hebben ingeschreven en in de buurt van Apeldoorn wonen.