Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Arnhem?

Voor al uw hulp in het huishouden in Arnhem


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Ook in Arnhem wonen mensen die u daar graag mee helpen. Als u zich inschrijft gaan wij voor u op zoek naar een geschikte hulp voor u!

Vergoeding

Voor een Arnhem huishoudelijke hulp betaalt u slechts € 13,50 per uur. Hierbij zitten alle toeslagen inbegrepen. Naast de vergoeding die u direct aan de Arnhemse hulp betaalt, vragen wij u nog een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit is afhankelijk van uw aanvraag, maar u kunt het specifieke bemiddelingsbedrag voor uw aanvraag berekenen op onze pagina over het bedrag voor bemiddeling.

Hoe krijg ik huishoudelijke hulp in Arnhem?

Kiest u ervoor om een huishoudelijke hulp in Arnhem in te schakelen, dan hoeft u alleen maar het stappenplan te volgen. We zullen u zo snel mogelijk benaderen met de gegevens van een geschikte hulp die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

De 3G's van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl werken we met de 3G's. Dat heeft voor u als klant veel voordelen. Het betekent namelijk dat wij u:

Altijd een hulp uit (de omgeving van) Arnhem

 Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zoeken we altijd een hulp die bij u uit de buurt komt. Zo hoeft u zich niet druk te maken om het vervoer van uw hulp. Ze woont namelijk niet ver van u vandaan.

Op het volgende kaartje kunt u zien waar in Arnhem de hulpen wonen die zich bij ons hebben ingeschreven.  


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Arnhem