Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Sittard op 30-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Bijzonder snel geregeld en een duidelijke communicatie!

Door uit Bergen op Zoom op 30-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een aanvraag gedaan voor huishoudelijke hulp en dezelfde dag nog het antwoord gekregen dat er iemand was gevonden. Na contact opgenomen te hebben, een zeer fijn kennismakingsgesprek gehad. Ze is direct aan de slag gegaan.

Door uit Lichtenvoorde op 29-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

.

Door uit 's-Gravenhage op 29-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een snelle afwikkeling. Vrij snel een hulp gevonden. Tot zover tevreden. Onze hulp start 4 september, derhalve nog geen ervaring hoe zij werkt. Bij geen klachten geen bericht. Maar mogelijk maken jullie zelf een evaluatie hoe het gaat. Dus nogmaal, tot zover dik tevreden. Mw. Vollmuller Janszen

Door uit Deventer op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Gaat lekker snel

Door uit Oosterbeek op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel geholpen, handige tips, duidelijke beschrijving van de procedure.

Door uit Elst op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eerste match verliep niet goed wegens communicatieproblemen. Al heel vlot een nieuwe match gekregen, dus.....prima.

Door uit Wijchen op 26-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De eerste is voor kennismaking geweest zei te willen beginnen maar appte een dag later het niet te zien zitten. De 2e had gereageerd maar had dat niet willen doen???? De 3e reageert helemaal niet op reactie!! Nemen jullie dan helemaal geen contact op met die mensen?? Ik zou ze dan niet op mijn website willen hebben!!!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Erg vervelend dat het zo is verlopen. Elke hulp die wij voorstellen geeft op dat moment zelf aan bij ons dat zij voor uw aanvraag beschikbaar zijn. Vervolgens geven wij aan dat u dan als opdrachtgever binnenkort contact opneemt met de hulp. Dus zij weten ook dat zij bereikbaar dienen te zijn. Hulpen die aangeven dat zij de aanvraag helemaal niet wouden, hebben dit uiteraard niet bij ons aangegeven en juist bij ons aangegeven wel voor u beschikbaar te zijn. Als wij van u vernemen dat hulpen zomaar van de aanvraag af willen zien, onjuiste informatie verschaffen, afspraken niet nakomen of niet bereikbaar zijn, spreken wij de hulpen hierop aan en zullen wij ook niet zomaar voorstellen aan een volgende opdrachtgever. Uiteraard hopen wij voor u spoedig iemand te vinden.

Door uit Sliedrecht op 23-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zie boven

Door uit Naarden op 22-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De ontevredenheid heeft niks met de huishoudelijke hulp te maken, maar met het niet lezen van onze aanvraag. Derhalve trekken wij de aanvraag in.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te lezen dat u in de veronderstelling bent dat wij de aanvraag niet hebben gelezen. We lezen echter elke aanvraag die bij ons binnenkomt, voordat wij de hulpen in de omgeving benaderen. Zij kunnen vervolgens aangeven al dan niet beschikbaar te zijn. Daarna ontvangt u de gegevens van een beschikbare kandidaat. Natuurlijk kan blijken dat dit nog niet helemaal naar wens is, en er nog iets moet worden toegevoegd, bijvoorbeeld de taal die de hulp spreekt. We zouden het graag nog één keer proberen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!