Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Arnhem op 20-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We zochten een hulp en binnen enkele dagen hadden we contact. Een vriendelijke jongeman heeft nu al een paar keer prima schoongemaakt hier. Het automatische contract zorgt dat we geen omkijken hebben naar het vastleggen van afspraken.

Door uit Lochem op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ook al maak je geen gebruik, toch betaal je bemiddelingskosten. Waardeloos.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

We betreuren het dat u onze dienst op een minder fijne manier heeft ervaren. Nadat wij gegevens hebben geleverd van een kandidaat die past bij uw wensen en eisen heeft u ons laten weten al voorzien te zijn. Echter geven wij aan de factuur mee te leveren met de gegevens van de eerste kandidaat. We vinden het erg jammer dat u dit niet eerder aan ons heeft doorgegeven. En wensen u alsnog een fijne samnewrking met uw eigen gevonden hulp.

Door uit Brummen op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe, prima verlopen

Door uit Merselo op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duurde ff voor we een kandidaat doorgegeven kregen maar het is wel gelukt om een geschikte kandidate te vinden.

Door uit Groningen op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en accuraat

Door uit Groningen op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel

Door uit Nijmegen op 18-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hebben nu voor de eerste maal een huishoudelijke hulp via Uw bedrijf maar verder nog geen ervaring met de huishoudelijke hulpverlening omdat de eerste maal nog moet komen. Met Uw hulpverlening zijn wij tevreden.

Door uit Deventer op 18-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot nu toe teleurstellend. De eerste kandidaat zou kennismaken op 12 juli maar kreeg een baan, en is dus nooit geweest. De tweede kandidaat is eenmalig geweest op 30 juli en is daarna niet meer geweest omdat ze teveel mensen had aangenomen. Nu maar hopen dat deze derde kandidaat wel een blijvertje is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Jammer dat de eerste twee kandidaten niet hebben geleid tot een langdurige samenwerking. Wij vragen de hulpen of zij minimaal een jaar beschikbaar zijn voor uw aanvraag, alvorens wij hen aan u voorstellen. Het kan uiteraard voorkomen dat zij tussentijds ander werk vinden of aangeboden krijgen, helaas ligt dit buiten onze macht. Ik zie dat er op dit moment een contract loopt met de derde kandidaat. Wij hopen uiteraard op een fijne en langdurige samenwerking.

Door uit Vught op 18-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Nieuwegein op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima organisatie

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!