Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 01-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze zijn in begin heel goed en dan denk je oh dat gaat goed. Dan zijn ze vaker ziek. Yasmine heb ik ontslagen en Juliet heeft zelf opgezegd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulpen in een later stadia niet meer naar wens zijn. Gelukkig hebben wij voor u een nieuwe hulp gevonden en hopelijk leidt dit wel tot een langdurige samenwerking.

Door uit Santpoort-Zuid op 30-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle hulp

Door uit Almelo op 26-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Loosdrecht op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Beste meneer/mevrouw, Uw website werkt goed. Ik ven verwondert dat u zo snel een hulp hebt gevonden. Uw heeft goed uw best gedaan en dat is te waarderen. Met vriendelijke groet, Mevr. W Prinsen-Mohlmann

Door uit op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij hebben een nutteloos telefoonnummer gekregen en moesten daar ruim 36 euro voor betalen. Niet mee in zee gaan

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij werken niet met een betaalt telefoonnummer. Indien u ons belt worden er standaard kosten berekend.

Door uit De Steeg op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel in contact met een hulp. Overzichtelijke website met handige formulieren.

Door uit Noordbroek op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en top geregeld!!

Door uit Hem op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima snel hulp gevonden

Door uit Geldrop op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week kennismakingsgesprek gehad.

Door uit Amersfoort op 23-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na advies m.b.t. aanvraag is procedure snel en efficiënt verlopen

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!