Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Losser op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel

Door uit Enschede op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie, korte afspraken Zelf de regie / kennismaking

Door uit Breda op 15-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Spoedig en aangenaam geregeld. Duidelijkheid per email en telefonisch bereikbaar voor meer informatie indien nodig. De werkwijze kan eventueel als een tikkeltje onpersoonlijk worden beschouwd. Op mijn leeftijd niet erg, op oudere leeftijd wellicht een issue. Voor mijzelf een topervaring.

Door uit Panningen op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlot contact en snelle service.

Door uit Zoetermeer op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na een eerste teleurstelling over voorgestelde kandidaat binnen een dag een nieuwe kandidaat. Een prima match. Ik zou jullie aanbevelen! Dankjewel

Door uit Rotterdam op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik verwachte een ervaren hulp. Sutlen heeft geen enkele ervaring met huishoudelijk werk . We gaan even aanzien of hij de werkzaamheden goed uitvoert. Ik geef jullie wel de tip om echt mensen met ervaring in te zetten. Jullie reageren snel en communiceren goed. Dat zijn pluspunten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Zoals op de website staat vermeld hebben wij verschillende hulpen, de ene hulp zal al jaren ervaring hebben en de ander begint net. Wij willen ook iedereen de kans geven via ons te werken en ook om ervaring op te doen. Indien u eisen heeft wat betreft de ervaring van de hulp, dan dient u dit in uw aanvraag te vermelden. Dan kan hier rekening mee worden gehouden. U heeft echter dit geheel niet vermeld in uw aanvraag, dus dan is er een kans dat u een hulp zonder ervaring voorgesteld krijgt welke wel aan uw andere eisen kan voldoen. Mocht de hulp niet naar wens zijn, dan kunt u dit aangeven en kunnen wij voor u opzoek gaan naar een nieuwe hulp en heeft u de mogelijkheid uw aanvraag en eisen bij te stellen.

Door uit Enschede op 12-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel snel een kandidaat voor ons gevonden.

Door uit Vlijmen op 12-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De eerste door u aanbevolen werkster kwam niet opdagen, de tweede (Poolse) poetsdame lijkt me uit het juiste hout gesneden. Helaas spreekt ze nauwelijks Nederlands, toch een van mijn belangrijkste eisen. Haar echtgenoot kwam mee om te tolken. Desondanks ga ik met haar in zee, omdat ze een positieve uitstraling heeft en een goede referentie van de mevrouw bij wie deze jongedame nu ook werkt. Van wat werkbriefjes zijn leek ze niets te weten, maar omdat ik haar wekelijks ga betalen en zij haar inkomsten keurig bij de belasting gaat doorgeven, heb ik dat maar zo gelaten. Ze werkt namelijk ook zes dagen per week, dagelijks 2 uur, bij een bedrijf in Den Bosch.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening, ondanks dat u wel in zee gaat met 1 van onze hulpen. Wij hopen uiteraard dat dit leidt tot een langdurige samenwerking. Mocht u alsnog besluiten verder te wensen met een andere hulp, binnen uw garantietermijn, dan kunnen wij uiteraard zonder extra kosten opzoek naar een andere kandidaat.

Door uit Bennebroek op 12-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen een geschikte kandidaat gevonden.

Door uit Bergeijk op 11-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

goed gegaan

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!