Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Doetinchem?

Voor al uw hulp in het huishouden in Doetinchem


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2587 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u inwoner van Doetinchem en op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het goede adres. Als u zich inschrijft kunt u uw voorkeuren doorgeven en wij gaan voor u op zoek! 

Vergoeding

Als u besluit dat u een huishoudelijke hulp uit Doetinchem wilt inschakelen, dan komt daar natuurlijk een vergoeding bij kijken. Ten eerste de vergoeding die u direct aan de huishoudelijke hulp betaalt: dit bedraagt slechts € 13,50. Daarnaast is er nog een bemiddelingsbedrag dat u aan ons betaalt. Dit bedrag verschilt per aanvraag. Als u wilt weten wat het bemiddelingsbedrag in uw geval is, kunt u onze pagina over het bemiddelingsbedrag bezoeken. Daar kunt u precies berekenen wat het bemiddelingsbedrag zal zijn.

Hoe schrijf ik me in? 

Wilt u graag een huishoudelijke hulp uit Doetinchem, dan is het enige dat u hoeft te doen ons stappenplan volgen. Wij zullen de procedure in werking zetten en voor u op zoek gaan naar een hulp die helemaal bij u past! 

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Waarom Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl? 

Als u een huishoudelijke hulp zoekt via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl geniet u van verschillende voordelen. Wij bieden u namelijk:

Een hulp uit Doetinchem

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zoeken we altijd een hulp die bij u uit de buurt komt. Zo hoeft u zich niet druk te maken om het vervoer van uw hulp. Ze woont namelijk niet ver van u vandaan.

Op het volgende kaartje kunt u zien waar in Doetinchem de hulpen wonen die zich bij ons hebben ingeschreven.  


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Doetinchem