Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Heerde?

Voor al uw hulp in het huishouden in Heerde


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Komt u door tijdsgebrek of beperkingen niet meer toe aan het huishouden? Zoekt u een huishoudelijke hulp in Heerde? Een hulp van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl biedt u de oplossing.

Kosten huishoudelijke hulp

Wij geven u graag duidelijkheid over het tarief van onze schoonmaaksters in Heerde. Het tarief van een schoonmaakster wordt als volgt berekend:

 • Uurtarief schoonmaakster: € 12,50 all-in

 • Het schoonmaakabonnement. U betaalt maandelijks € 8,99 voor ons abonnement. Met dit abonnement profiteert u van onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de gehele looptijd en vervangende schoonmaak indien dit nodig is.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Nu een hulp aanvragen in Heerde?

Kiest u ervoor om een huishoudelijke hulp uit Heerde in te schakelen, dan hoeft u alleen maar het stappenplan te volgen. We zullen u zo snel mogelijk benaderen met de gegevens van een geschikte hulp die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Waarom Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Als u via Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl een hulp in de buurt van Heerde zoekt, geniet u van een aantal voordelen. Zo bieden wij u het volgende:

Een hulp bij u in de buurt

Ook in en rondom Heerde staan verschillende hulpen paraat om u een handje te helpen in het huishouden. Op het kaartje dat hieronder volgt kunt u zien waar bij u in de buurt verschillende hulpen staan ingeschreven.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Heerde