Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Nijmegen?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2718 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar hulp in uw huishouding, maar wilt u wel graag dat zij afkomstig is uit Nijmegen? Dan kunnen wij u helpen zoeken. Er staan bij ons hulpen uit heel Nederland ingeschreven, dus ook in Nijmegen zijn mensen die u willen helpen!

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 13,50 per uur. Hiernaast betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag voor onze service. Dit bedrag betaalt u op het moment dat wij de gegevens van een witte werkster doorgeven. Op deze eenmalige kosten heeft u een jaar garantie. Als u binnen een jaar een andere werkster nodig heeft, betaalt u dus niet nogmaals bemiddelingskosten.

Eenmalige vergoeding berekenen

Onze vergoeding is slechts € 25,75 + € 3,50 per opgegeven uur.

aantal uren in de week

Huishoudelijke hulp Nijmegen aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp is niet ingewikkeld. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Een hulp zoeken in Nijmegen via ikzoekhuishoudelijkehulp levert u vele voordelen op:

  • Garantie: u ontvangt een jaar lang garantie;
  • Groot aanbod: wij beschikken over het grootste aanbod met hulpen;
  • Geen gedoe: wij nemen u al het werk uit hand.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Nijmegen

Een hulp uit uw omgeving

We garanderen u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl altijd dat we een hulp vinden die bij u in de buurt woont. Dit scheelt u veel gedoe: u hoeft zich geen zorgen meer te maken om het vervoer van uw hulp.

Op het kaartje hieronder kunt u zien waar in Nijmegen de hulpen die bij ons staan ingeschreven wonen.