Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Nijmegen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Nijmegen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,4

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 1717 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar hulp in uw huishouding, maar wilt u wel graag dat zij afkomstig is uit Nijmegen? Dan kunnen wij u helpen zoeken. Er staan bij ons hulpen uit heel Nederland ingeschreven, dus ook in Nijmegen zijn mensen die u willen helpen!

Vergoeding

Een huishoudelijke hulp uit Nijmegen ontvangt een vergoeding van €12,50 per uur. Daarnaast vragen wij u eenmalig een bemiddelingsbedrag. Dit bedrag verschilt per aanvraag, u kunt het bedrag voor uw specifieke aanvraag berekenen op onze pagina over het bemiddelingsbedrag.

Inschrijfprocedure

Een huishoudelijke hulp in de buurt van Nijmegen heeft u zo geregeld. Als u het volgende stappenplan volgt, zult u zien dat wij binnen de kortste keren een geschikte kandidaat voor u gevonden hebben!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Voordelen Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 Bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Nijmegen profiteert u altijd van onze garantie. Wij bieden u namelijk een jaar lang garantie op onze hulpen. Mocht een hulp toch niet goed bevallen, langdurig ziek worden of stoppen met werken dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende hulp.

Ook profiteert u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van het grootste aanbod. Wij beschikken over een database met het grootste aanbod huishoudelijke hulpen in Nederland. Er is dus altijd wel iemand die bij u past.

Naast deze voordelen zorgen wij er ook voor dat u geen gedoe hebt. Wij nemen u al het werk uit handen. Van de zoektocht naar een huishoudelijke hulp tot de administratie en het jaaroverzicht. U profiteert dus altijd van het gemak.

Een hulp uit uw omgeving

We garanderen u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl altijd dat we een hulp vinden die bij u in de buurt woont. Dit scheelt u veel gedoe: u hoeft zich geen zorgen meer te maken om het vervoer van uw hulp.

Op het kaartje hieronder kunt u zien waar in Nijmegen de hulpen die bij ons staan ingeschreven wonen.
 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Nijmegen


 
Language English