8,4
Op basis van 781 beoordelingen.
Wat klanten van onze dienst vinden

Huishoudelijke hulp gezocht in Nijmegen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Nijmegen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Bent u op zoek naar hulp in uw huishouding, maar wilt u wel graag dat zij afkomstig is uit Nijmegen? Dan kunnen wij u helpen zoeken. Er staan bij ons hulpen uit heel Nederland ingeschreven, dus ook in Nijmegen zijn mensen die u willen helpen!

Vergoeding

Een huishoudelijke hulp uit Nijmegen ontvangt een vergoeding van €12,50 per uur. Daarnaast vragen wij u eenmalig een bemiddelingsbedrag. Dit bedrag verschilt per aanvraag, u kunt het bedrag voor uw specifieke aanvraag berekenen op onze pagina over het bemiddelingsbedrag.

Inschrijfprocedure

Een huishoudelijke hulp in de buurt van Nijmegen heeft u zo geregeld. Als u het volgende stappenplan volgt, zult u zien dat wij binnen de kortste keren een geschikte kandidaat voor u gevonden hebben!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Voordelen Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 Bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Nijmegen profiteert u altijd van onze garantie. Wij bieden u namelijk een jaar lang garantie op onze hulpen. Mocht een hulp toch niet goed bevallen, langdurig ziek worden of stoppen met werken dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende hulp.

Ook profiteert u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van het grootste aanbod. Wij beschikken over een database met het grootste aanbod huishoudelijke hulpen in Nederland. Er is dus altijd wel iemand die bij u past.

Naast deze voordelen zorgen wij er ook voor dat u geen gedoe hebt. Wij nemen u al het werk uit handen. Van de zoektocht naar een huishoudelijke hulp tot de administratie en het jaaroverzicht. U profiteert dus altijd van het gemak.

Een hulp uit uw omgeving

We garanderen u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl altijd dat we een hulp vinden die bij u in de buurt woont. Dit scheelt u veel gedoe: u hoeft zich geen zorgen meer te maken om het vervoer van uw hulp.

Op het kaartje hieronder kunt u zien waar in Nijmegen de hulpen die bij ons staan ingeschreven wonen.
 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Nijmegen


 
Language English