Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Wijchen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Wijchen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2587 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Heeft u als Wijchenaar soms het gevoel dat u handen tekort komt in uw huishouden? Schrijf u dan in bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Wij zoeken graag een huishoudelijke hulp voor u. We vinden altijd iemand bij u in de buurt!

Vergoeding

Als u besluit dat u een huishoudelijke hulp uit Wijchen wilt inschakelen, dan komen daar natuurlijk vergoedingen bij kijken. Ten eerste de vergoeding die u direct aan de huishoudelijke hulp betaalt: deze bedraagt slechts € 13,50 per uur. Daarnaast is er nog het bemiddelingsbedrag dat u aan ons betaalt. Dit bemiddelingsbedrag verschilt per aanvraag. Als u wilt weten wat het bemiddelingsbedrag in uw geval is, kunt u onze pagina over het bedrag voor bemiddeling bezoeken.

Hoe werkt ikzoekhuishoudelijkehulp? 

Wilt u graag een huishoudelijke hulp uit Wijchen, dan is het enige dat u hoeft te doen ons stappenplan volgen. Wij zullen de procedure in werking zetten en voor u op zoek gaan naar een hulp die helemaal bij u past!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Voordelen

Als u via Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl een hulp in de buurt van Wijchen zoekt, geniet u van een aantal voordelen. Zo bieden wij u het volgende:

 

Een hulp uit Wijchen

We garanderen u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl altijd dat we een hulp vinden die bij u in de buurt woont. Dit scheelt u veel gedoe: u hoeft zich geen zorgen meer te maken om het vervoer van uw hulp.

Op het kaartje hieronder kunt u zien waar in Wijchen de hulpen die bij ons staan ingeschreven wonen.  


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Wijchen