Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Gouda?

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2840 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingenBent u op zoek naar een hulp in de huishouding in de Kaasstad Gouda? De huishoudelijke hulpen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl gaan graag bij u aan de slag. U betaalt uw huishoudelijke hulp slechts € 12,50 per uur (exclusief eenmalig bemiddelingsbedrag).

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Gouda bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaalt u maandelijks € 8,99 € 5,99 en krijgt u vergoeding bij schade- en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als u dat nodig heeft.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Huishoudelijke hulp Gouda aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Gouda is niet moeilijk. Het enige wat u dient te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Gouda;
 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp. Als jullie een klik hebben, kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er toch geen klik? Dat kunt u bij ons aangeven, dan gaan wij op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Gouda

Altijd een hulp bij u uit de buurt

Wij gaan altijd voor u op zoek naar een hulp die aan uw wensen en eisen voldoet. Daarnaast zorgen wij er voor dat de hulp bij u uit de buurt komt. Op onderstaand kaartje ziet hoeveel hulpen er staan ingeschreven in en rondom Gouda.