Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Gouda?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2511 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingenBent u op zoek naar een hulp in de huishouding in de Kaasstad Gouda? De huishoudelijke hulpen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl gaan graag bij u aan de slag. U betaalt uw huishoudelijke hulp slechts € 13,50 per uur (exclusief eenmalig bemiddelingsbedrag).

Kosten huishoudelijke hulp

De vergoeding voor een huishoudelijke hulp in Gouda is op te splitsen in de vergoeding voor de huishoudelijke hulp en het eenmalige bemiddelingsbedrag. De vergoeding voor de hulp uit Gouda bedraagt slechts € 13,50 per uur. De hoogte van het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren in uw aanvraag.

Huishoudelijke hulp Gouda aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Gouda is niet moeilijk. Het enige wat u dient te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Gouda;
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp. Als jullie een klik hebben, kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er toch geen klik? Dat kunt u bij ons aangeven, dan gaan wij op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Gouda

Altijd een hulp bij u uit de buurt

Wij gaan altijd voor u op zoek naar een hulp die aan uw wensen en eisen voldoet. Daarnaast zorgen wij er voor dat de hulp bij u uit de buurt komt. Op onderstaand kaartje ziet hoeveel hulpen er staan ingeschreven in en rondom Gouda.