Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Haarlem?

U zoekt een huishoudelijke hulp in Haarlem? Wij staan voor u klaar. Voor slechts € 12,50 per uur (excl. eenmalig bemiddelingsbedrag) hebt u al een huishoudelijke hulp in huis.

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Haarlem bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaalt u maandelijks € 8,99 en krijgt u vergoeding bij schade- en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als u dat nodig heeft.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Huishoudelijke hulp Haarlem aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Haarlem is niet moeilijk. Het enige wat u dient te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Haarlem;
 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp. Als jullie een klik hebben, kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er toch geen klik? Dat kunt u bij ons aangeven, dan gaan wij op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Haarlem

Daarnaast gaan wij altijd op zoek naar een hulp bij u in de buurt. Op onderstaand kaartje ziet u alle ingeschreven hulpen in en rondom Haarlem.