Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Haarlem?

U zoekt een huishoudelijke hulp in Haarlem? Wij staan voor u klaar. Voor slechts € 13,50 per uur (excl. eenmalig bemiddelingsbedrag) hebt u al een huishoudelijke hulp in huis.

Kosten huishoudelijke hulp

De vergoeding voor een huishoudelijke hulp in Haarlem is op te splitsen in de vergoeding voor de huishoudelijke hulp en het eenmalige bemiddelingsbedrag. De vergoeding voor de hulp uit Haarlem bedraagt slechts € 13,50 per uur. De hoogte van het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren in uw aanvraag.

Huishoudelijke hulp Haarlem aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Haarlem is niet moeilijk. Het enige wat u dient te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Haarlem;
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp. Als jullie een klik hebben, kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er toch geen klik? Dat kunt u bij ons aangeven, dan gaan wij op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Haarlem

Daarnaast gaan wij altijd op zoek naar een hulp bij u in de buurt. Op onderstaand kaartje ziet u alle ingeschreven hulpen in en rondom Haarlem.