Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Breda?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2469 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

U bent op zoek naar een huishoudelijke hulp in Breda? U wilt van tevoren precies weten wat u kwijt bent en u stelt specifieke eisen aan de hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze hulpen werken voor € 13,50 per uur, u betaalt ons eenmalig een bemiddelingsbedrag en wij zoeken altijd een hulp aan de hand van uw wensen en eisen.

Kosten huishoudelijke hulp

Voor een huishoudelijke hulp uit Breda betaalt u slechts € 13,50 per uur. Dit is een all-inclusive bedrag, er komen voor u dus geen extra kosten meer bij. Naast de vergoeding die u direct aan de hulp betaalt, vragen wij u nog een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal uren in uw aanvraag.

Huishoudelijke hulp Breda aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp is niet ingewikkeld. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Een hulp zoeken in Breda via ikzoekhuishoudelijkehulp levert u vele voordelen op:

  • Garantie: u ontvangt een jaar lang garantie;
  • Groot aanbod: wij beschikken over het grootste aanbod met hulpen;
  • Geen gedoe: wij nemen u al het werk uit hand.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Breda

Altijd een huishoudelijke hulp uit Breda

Bij de selectie van een hulp zoeken wij altijd iemand bij u uit de buurt. Op het onderstaande kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.