Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems
Laad meer ervaringen

Door uit Maria Hoop op 08-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Happy to state that you did your best

Door uit Nuenen op 06-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

uiteindelijk postief

Door uit Renkum op 05-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen enkele dagen was er contact met een hulp. Vriendelijk en werkt goed.

Door uit Schermerhorn op 04-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

prima

Door uit Zeist op 02-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Positief en negatief. Positief omdat jullie binnen 3 weken iemand hadden. Met 2 niet komende kandidaten.

Door uit Maartensdijk op 31-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben kennisgemaakt met een hulp. Na twee x werken waren er een hoop irritaties. Ze zei helemaal niets en liep met een grote koptelefoon door het huis😩aanwijzingen werden niet opgevolgd en bij vertrek lag mijn parketvloer onder de druppels waar het niet tegen kan! Kortom geen fijne ervaring. Ze was nog erg jong dus misschien verbeterd het nog maar wij hebben besloten niet verder met haar te gaan.

Door uit Houten op 29-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Spreekt helaas geen woord Nederlands. Dat zou nog een probleem kunnen zijn omdat mijn echtgenote geen woord Engels spreekt.

Door uit Malden op 25-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Vinden zeer goed gelukt. Mijn moeder, voor wie het is, heeft echter wat feed back qua aansturing van de gevonde hulp

Door uit Breukelen op 16-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

goed

Door uit Steenwijk op 07-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ok tot dusver maar soms ingewikkeld: wat direct met de hulp te regelen, wat via platform moet

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.323 andere huishoudens

De voordelen

  • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
  • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
  • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
  • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

  • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
  • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
  • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.