Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems
Laad meer ervaringen

Door uit Noordwijk op 17-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

positief

Door uit Schiedam op 16-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

Matchen is goed verlopen, nu kijken hoe de dienst wordt ervaren.

Door uit Apeldoorn op 14-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Dit bedrijf geeft een snelle reactie. Bij geen goed contact met een kandidaat, reageren zij ook meteen en bieden een prettige oplossing, om vervolgens op nieuw te zoeken naar een andere kandidaat.

Door uit Berg en Terblijt op 10-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We zijn erg blij met de hulp die we gevonden hebben en de snelheid waarmee we deze gevonden hebben. We vonden het een beetje tricky om gelijk een jaar aan het abonnement vast te zitten, maar nu lijkt het toch wel goed uit te pakken.

Door uit Tiel op 10-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn, dat er telefonisch contact werd opgenomen. De eerste huishoudelijke hulp was meteen degene die bij ons wilde komen werken!

Door uit IJmuiden op 10-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Amsterdam op 09-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik gaf mij op, kreeg duidelijke aanwijzingen en een aantal namen, vond een hulp. Prima, toch?

Door uit Zwolle op 07-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Kandidaten komen niet opdagen

Door uit Lottum op 06-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Bij de intake werd aangegeven dat er sprake zou zijn van een maand opzeg MAAR wat ze er niet bij vertellen is zodra je een zoekopdracht geeft (en akkoord geeft op de zg. kleine lettertjes) je een abonnement hebt van minimaal 12 maanden (ook al gebruik je deze niet). Dus mensen let op!!

Door uit Dordrecht op 06-05-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer prettige persoon , beleefd en neemt zelf initiatief. Warme uitstraling en betrouwbaarp

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.323 andere huishoudens

De voordelen

  • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
  • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
  • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
  • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

  • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
  • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
  • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.