Voor al uw hulp in het huishouden in Aalten


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Bent u inwoner van Aalten en op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ikzoekhuishoudelijkehulp aan het goede adres. U kunt uw voorkeuren doorgeven en wij gaan voor u op zoek! 

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Aalten bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaalt u maandelijks € 8,99 en krijgt u vergoeding bij schade- en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als u dat nodig heeft.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Inschrijfprocedure

Het is voor u heel makkelijk om een huishoudelijke hulp uit Aalten te vinden. Als u de volgende stappen volgt, dan zetten wij de procedure in werking en zullen we u binnenkort berichten met het nieuws dat we iemand voor u gevonden hebben! 

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Waarom ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Als u een huishoudelijke hulp zoekt via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl geniet u van verschillende voordelen. Wij bieden u namelijk:

Altijd een hulp bij u uit de buurt

Als u ikzoekhuishoudelijkehulp.nl inschakelt, zoeken wij voor u een hulp in de buurt van Aalten. Dit geeft u als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer en geen reiskostenvergoeding hoeft te betalen.

In onderstaand kaartje ziet u waar hulpen wonen die staan ingeschreven in of rondom Aalten. 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Aalten