Voor al uw hulp in het huishouden in Aalten


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u inwoner van Aalten en op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ikzoekhuishoudelijkehulp aan het goede adres. U kunt uw voorkeuren doorgeven en wij gaan voor u op zoek! 

Tarief

Als u besluit dat u een huishoudelijke hulp uit Aalten wilt inschakelen, dan komt daar natuurlijk een vergoeding bij kijken. Ten eerste de vergoeding die u direct aan de huishoudelijke hulp betaalt: deze bedraagt slechts € 13,50. Daarnaast is er nog een bemiddelingsbedrag dat u aan ons betaalt. Dit bemiddelingsbedrag verschilt per aanvraag. Als u wilt weten wat het bemiddelingsbedrag in uw geval is, kunt u onze pagina over het bemiddelingsbedrag bezoeken. Daar kunt u precies berekenen wat het bemiddelingsbedrag zal zijn.

Inschrijfprocedure

Het is voor u heel makkelijk om een huishoudelijke hulp uit Aalten te vinden. Als u de volgende stappen volgt, dan zetten wij de procedure in werking en zullen we u binnenkort berichten met het nieuws dat we iemand voor u gevonden hebben! 

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Waarom ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Als u een huishoudelijke hulp zoekt via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl geniet u van verschillende voordelen. Wij bieden u namelijk:

Altijd een hulp bij u uit de buurt

Als u ikzoekhuishoudelijkehulp.nl inschakelt, zoeken wij voor u een hulp in de buurt van Aalten. Dit geeft u als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer en geen reiskostenvergoeding hoeft te betalen.

In onderstaand kaartje ziet u waar hulpen wonen die staan ingeschreven in of rondom Aalten. 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Aalten