Huishoudelijke hulp in Abbekerk gezocht?

Kosten huishoudelijke hulp Abbekerk

De vergoeding voor een schoonmaakster in Abbekerk bestaat uit maandelijkse kosten voor het schoonmaak abonnement en het uurloon van de schoonmaakster. Het abonnement kost € 14,95 per maand. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 14,50.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Schoonmaakster Abbekerk aanvragen

Huishoudelijke hulp Abbekerk aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Abbekerk is niet moeilijk. Het enige wat je dient te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf je in via ons inschrijfformulier;
  2. Activeer je inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van je aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Abbekerk;
  4. Je ontvangt de gegevens van een hulp die bij je past;
  5. Je dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijk je of er een klik is met de hulp. Als jullie een klik hebben, kan de hulp direct bij je aan de slag. Is er toch geen klik? Dan gaan wij op zoek naar een andere hulp die beter bij je past.
Beschikbare schoonmaaksters in Abbekerk:

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!