Ik zoek een huishoudelijke hulp

Zoek jij een tophulp in Abcoude?

Al 15.331 huishoudens zijn gelukkiger dan ooit. Zij hebben de perfecte huishoudelijke hulp al wél gevonden. Dat gun jij jezelf toch ook?

De kosten van een schoonmaakhulp bestaat uit twee delen:

 1. Abonnementskosten voor het schoonmaakabonnement. De eerste 3 maanden betaal je € 14,95 per maand. Heb je een goede hulp gevonden? Dan verlagen wij het abonnement na 3 maanden naar € 9,95 per maand.
 2. Het uurtarief van de hulp. Tijdens de startperiode (de eerste 3 maanden) betaal je de hulp € 15,- per uur. Stopt de hulp? Dan zoeken wij gratis een nieuwe kandidaat en start opnieuw de startperiode van 3 maanden. Blijft de hulp? Dan verhoog jij het uurloon na de startperiode naar € 18,- per uur. Dit is inclusief vakantietoeslag.
 • Voordelig uurloon
 • Legale huishoudelijke hulp
 • Altijd een schoon huis
 • Handig urenoverzicht
 • Wij houden niets in van de huishoudelijke hulp
 • Garantie zolang je abonnement loopt

Huishoudelijke hulp Amsterdam aanvragen

Wil je zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp uit Amsterdam? Volg dan onderstaande stappen:

 1. Schrijf je in
 2. Dien een aanvraag in
 3. Na ontvangst van je aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp in Amsterdam
 4. Zodra wij een hulp hebben gevonden die voldoet aan jouw wensen en eisen, ontvang je de gegevens van de hulp
 5. Je abonnement start nu
 6. Jij neemt contact op met de hulp en maakt een afspraak voor een kennismaking
 7. Gaat de hulp bij je aan de slag? Geef de eerste werkdag aan ons door. De startperiode van 3 maanden start nu. Je betaalt de hulp in deze periode € 15,- per uur.
 8. Na 3 maanden is het 3-maandsbelismoment. Jij beslist dan of de hulp blijft. Stopt de hulp? Dan zoeken wij gratis een nieuwe kandidaat en start opnieuw de startperiode van 3 maanden. Blijft de hulp? Dan verhoog jij het uurloon na de startperiode naar € 18,- per uur. Dit is inclusief vakantietoeslag. Wij verlagen de abonnementskosten van € 14,95 naar € 9,95 p/mnd

Wij zoeken altijd een hulp die voldoet aan jouw wensen en eisen. Ook zoeken wij altijd een hulp bij jou uit de buurt. Jouw huishoudelijke hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Amsterdam.

Beschikbare schoonmaaksters in Abcoude:

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.331 andere huishoudens

De voordelen

 • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
 • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
 • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
 • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

 • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
 • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
 • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.