Op zoek naar een huishoudelijke hulp op Ameland?

Voor al uw hulp in het huishouden op Ameland


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Woont u op het waddeneiland Ameland en bent u daar op zoek naar een huishoudelijke hulp? Wij helpen u graag! Ook op dit mooie waddeneiland staan onze hulpen klaar om bij u aan de slag te gaan.

Hoe vind ik een hulp op Ameland?

Het vinden van een goede, betrouwbare en een geschikte huishoudelijke hulp kan soms behoorlijk moeilijk zijn. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een hulp, het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 12,50. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. Met dit abonnement bent u verzekerd van een vergoeding bij schade en/of ongevallen, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende hulp indien nodig.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis


De voordelen van een hulp via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Het in dienst nemen van een huishoudelijke hulp brengt natuurlijk vele voordelen met zich mee. Zo wordt uw huis netjes en schoon gehouden en houdt u tijd over om te genieten van het mooie eiland. Naast deze voordelen geniet u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van een garantie, het grootste aanbod en geen gedoe. Wij nemen u al het werk uit handen.

Altijd een hulp bij u uit de buurt

Een nadeel van het wonen op een eiland kan zijn dat u voor verschillende services en diensten naar het vasteland moet. Voor een huishoudelijke hulp is dat natuurlijk niet handig. Wij zoeken daarom altijd naar een hulp die ook uit Ameland komt.

Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen op Ameland.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Ameland