Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Amersfoort?Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2505 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


U bent op zoek naar een huishoudelijke hulp in Amersfoort? U wilt van tevoren precies weten wat u kwijt bent en u stelt specifieke eisen aan de hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze hulpen werken voor € 13,50 per uur, u betaalt ons een eenmalig bemiddelingsbedrag en wij zoeken altijd een hulp aan de hand van uw wensen en eisen.

Kosten huishoudelijke hulp

Voor een huishoudelijke hulp uit Amersfoort betaalt u slechts € 13,50 per uur. Dit is een all-inclusive bedrag, er komen voor u dus geen extra kosten meer bij. Naast de vergoeding die u direct aan de hulp betaalt, vragen wij u nog een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal uren in uw aanvraag.

Huishoudelijke hulp Amersfoort aanvragen

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp in Amersfoort. Het enige wat u hier zelf voor hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u heeft met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  2. Na de ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen drie dagen;
  3. Hebben wij een huishoudelijke hulp voor u gevonden? Dan brengen wij u in contact met de hulp. U kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is tussen u en de hulp. Is er geen klik? Dan zoeken wij gratis door tot we een hulp vinden die beter bij u past.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Amersfoort

Hulpen bij u in de regio

Wij hebben een grote database met hulpen door heel Nederland. Ook in Amersfoort staan verschillende huishoudelijke hulpen klaar om bij u aan de slag te gaan. Op het onderstaande kaartje ziet u hoeveel hulpen zich al hebben ingeschreven bij u in de regio.