Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Assen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Assen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2879 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen
U woont in de snelstgroeiende stad in noord Nederland en bent op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ikzoekhuishoudelijkehulp helpt u graag bij het zoeken naar een geschikte hulp. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Daarna nemen wij u het werk uit handen.

Altijd iemand naar uw wens

In onze database staan ruim 96.000 hulpen geregistreerd, daarmee hebben wij het grootste aanbod hulpen in Nederland. Ook in Assen is er dus altijd wel een hulp te vinden die aan uw wensen voldoet.

Bij uw aanvraag vragen wij u dan ook uw wensen aan te geven. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een geschikte hulp. Op die manier kunnen wij u een hulp bieden die bij u past en waarmee u een klik hebt. Is er toch geen klik? Dan dient u dit bij ons aan te geven, wij gaan dan gratis voor u op zoek.

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 12,50. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. Met dit abonnement bent u verzekerd van een vergoeding bij schade en/of ongevallen, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende hulp indien nodig.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Schrijf u nu in voor een hulp in Assen!