Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Berkelland?

Voor al uw hulp in het huishouden in Berkelland


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2587 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Het kan zijn dat u als inwoner van de gemeente Berkelland door uiteenlopende omstandigheden niet in staat bent om uw huishouden in uw eentje te doen. Wilt u graag wat hulp in uw huishouding, die ook woonachtig is in Berkelland? Als u zich op deze website inschrijft, helpen wij u graag verder. 

Vergoeding

Voor een huishoudelijke hulp uit de gemeente Berkelland betaalt u slechts € 13,50 per uur. Hierbij zitten alle toeslagen inbegrepen. Naast de vergoeding die u direct aan de hulp betaalt, vragen wij u nog een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit is afhankelijk van uw aanvraag, maar u kunt het specifieke bemiddelingsbedrag voor uw aanvraag berekenen op onze pagina over het bemiddelingsbedrag.

Hoe werkt Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Kiest u ervoor om een huishoudelijke hulp uit de gemeente Berkelland in te schakelen, dan hoeft u alleen maar het stappenplan te volgen. We zullen u zo snel mogelijk benaderen met de gegevens van een geschikte hulp die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past. 

De 3G's: uw voordeel

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel klanten uit de gemeente Berkelland tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3G's kunnen bieden:

Altijd een hulp bij u in de buurt

Als u Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl inschakelt, zoeken wij voor u een hulp uit de gemeente Berkelland. Dit geeft u als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer en geen reiskostenvergoeding hoeft te betalen.

In onderstaand kaartje ziet u waar hulpen wonen die staan ingeschreven in of rondom de gemeente Berkelland.


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Berkelland