Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Berkelland?

Voor al uw hulp in het huishouden in Berkelland


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Het kan zijn dat u als inwoner van de gemeente Berkelland door uiteenlopende omstandigheden niet in staat bent om uw huishouden in uw eentje te doen. Wilt u graag wat hulp in uw huishouding, die ook woonachtig is in Berkelland? Als u zich op deze website inschrijft, helpen wij u graag verder. 

Vergoeding

Voor een huishoudelijke hulp uit de gemeente Berkelland betaalt u slechts € 13,50 per uur. Hierbij zitten alle toeslagen inbegrepen. Naast de vergoeding die u direct aan de hulp betaalt, vragen wij u nog een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit is afhankelijk van uw aanvraag, maar u kunt het specifieke bemiddelingsbedrag voor uw aanvraag berekenen op onze pagina over het bemiddelingsbedrag.

Hoe werkt Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Kiest u ervoor om een huishoudelijke hulp uit de gemeente Berkelland in te schakelen, dan hoeft u alleen maar het stappenplan te volgen. We zullen u zo snel mogelijk benaderen met de gegevens van een geschikte hulp die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past. 

De 3G's: uw voordeel

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel klanten uit de gemeente Berkelland tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3G's kunnen bieden:

Altijd een hulp bij u in de buurt

Als u Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl inschakelt, zoeken wij voor u een hulp uit de gemeente Berkelland. Dit geeft u als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer en geen reiskostenvergoeding hoeft te betalen.

In onderstaand kaartje ziet u waar hulpen wonen die staan ingeschreven in of rondom de gemeente Berkelland.


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Berkelland