Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Culemborg?

Voor al uw hulp in het huishouden in Culemborg


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Woont u in Culemborg en wilt u graag wat hulp bij het doen van uw huishouden? Dat kan. Als u zich inschrijft op deze website, gaan wij snel voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Ook in Culemborg wonen mensen die u graag een handje helpen! 

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Culemborg bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaalt u maandelijks € 8,99 en krijgt u vergoeding bij schade- en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als u dat nodig heeft.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Inschrijfprocedure

Een huishoudelijke hulp in de buurt van Culemborg heeft u zo geregeld. Als u het volgende stappenplan volgt, zult u zien dat wij binnen de kortste keren een geschikte kandidaat voor u gevonden hebben!

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

De voordelen van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel Culemborgse klanten tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3G's kunnen bieden:

Altijd een hulp bij u in de buurt

Als u Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl inschakelt, zoeken wij voor u een hulp in de buurt van Culemborg. Dit geeft u als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer en geen reiskostenvergoeding hoeft te betalen.

In onderstaand kaartje ziet u waar hulpen wonen die staan ingeschreven in of rondom Culemborg. 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Culemborg