Een huishoudelijke hulp in Den Helder

Voor al uw hulp in het huishouden in Noordkop


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2871 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


Zelfs in de noordelijkste gemeente op het vasteland van Noord-Holland helpen wij u bij het zoeken naar een huishoudelijke hulp. In onze database staan meer dan 96.000 hulpen, waarvan er altijd wel eentje bij u past.

Uw wensen, onze zoektocht!

Wij vinden het erg belangrijk dat uw toekomstige hulp bij uw past. Daarom vragen wij altijd naar uw wensen, aan de hand van deze wensen gaan wij op zoek naar een geschikte hulp. Deze hulp zullen wij altijd in en rondom Den Helder zoeken, zo weet u zeker dat uw hulp bij u in de buurt woont.

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een witte werkster in Den Helder bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de huishoudelijke hulp direct aan de schoonmaakster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;

  2. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 per maand. Bij dit abonnement zit vergoeding bij schade- en ongevallen inbegrepen, evenals garantie gedurende de looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak indien nodig.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Altijd een klik

Als wij een hulp voor u hebben gevonden ontvangt u van ons de gegevens van deze hulp. Door middel van een kennismakingsgesprek kunt u bepalen of u een klik hebt met de hulp. Is er een klik? Dan kunt u een afspraak maken voor de eerste werkdag. Geen klik? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door, wij gaan dan kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp.

 

Schrijf u nu in en profiteer van ons vaste lage tarief!