Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Duiven?

Voor al uw hulp in het huishouden in Duiven


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Heeft u als Duivense soms het gevoel dat u handen tekort komt in uw huishouden? Schrijf u dan in bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Wij zoeken graag een huishoudelijke hulp voor u. We vinden altijd iemand bij u in de buurt!

Tarief

Uw huishoudelijke hulp uit Duiven betaalt u een loon van € 13,50 per uur en hoeveel uur u de hulp nodig hebt bepaalt u zelf. Daarnaast bent u ons nog een eenmalig bemiddelingsbedrag verschuldigd, voor een specificatie hiervan verwijzen we u graag door naar de pagina over het bedrag voor bemiddeling.

Hoe werkt Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Kiest u ervoor om een huishoudelijke hulp uit Duiven in te schakelen, dan hoeft u alleen maar het stappenplan te volgen. We zullen u zo snel mogelijk benaderen met de gegevens van een geschikte hulp die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

De 3G's

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel Duivense klanten tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3G's kunnen bieden:

Een hulp bij u in de buurt

We garanderen u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl altijd dat we een hulp vinden die bij u in de buurt woont. Dit scheelt u veel gedoe: u hoeft zich geen zorgen meer te maken om het vervoer van uw hulp.

Op het kaartje hieronder kunt u zien waar in Duiven de hulpen die bij ons staan ingeschreven wonen.  


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Duiven