Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Elburg?

Voor al uw hulp in het huishouden in Elburg


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2744 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Wilt u graag huishoudelijke hulp uit Elburg? Leest u dan snel verder. Als u zich bij ons inschrijft, gaan wij voor u zoeken naar een geschikte kandidaat!

Vergoeding

Uw huishoudelijke hulp uit Elburg betaalt u een loon van € 13,50 per uur en hoeveel uur u de hulp nodig hebt bepaalt u zelf. Daarnaast bent u ons nog een eenmalig bemiddelingsbedrag verschuldigd, voor een specificatie hiervan verwijzen we u graag door naar de pagina over het bedrag voor bemiddeling.

Inschrijfprocedure

Wilt u graag een huishoudelijke hulp uit Elburg, dan is het enige dat u hoeft te doen ons stappenplan volgen. Wij zullen de procedure in werking zetten en voor u op zoek gaan naar een hulp die helemaal bij u past!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

De voordelen van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl werken we met de 3G's. Dat heeft voor u als klant veel voordelen. Het betekent namelijk dat wij u:

Altijd een hulp bij u in de buurt

Als u Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl inschakelt, zoeken wij voor u een hulp in de buurt van Elburg. Dit geeft u als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer en geen reiskostenvergoeding hoeft te betalen.

In onderstaand kaartje ziet u waar hulpen wonen die staan ingeschreven in of rondom Elburg.  


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Elburg