Een huishoudelijke hulp in Emmen

Voor al uw hulp in het huishouden in Emmen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2879 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u niet meer in staat om het huishouden bij te houden, bent u te druk of heeft u er simpelweg geen zin in? Dan is ikzoekhuishoudelijkehulp de oplossing. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp in Emmen.

In onze database staan ruim 96.000 hulpen die graag bij u aan de slag gaan. Aan de hand van de wensen die u op kunt geven bij een aanvraag selecteren wij een hulp die bij u past. Gaat de hulp bij u aan de slag? Dan betaalt u deze slechts € 12,50 per uur!

Inschrijven, en dan?

Na uw inschrijving kunt u een aanvraag bij ons indienen. Bij deze aanvraag geeft u aan wat uw wensen zijn. Als wij de aanvraag met uw wensen van u hebben ontvangen gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte hulp.

Wanneer wij een hulp hebben gevonden die aan uw wensen voldoet, ontvangt u de gegevens van deze hulp. U dient een kennismakingsgesprek te plannen waarin u vast kunt stellen of er een klik is met de hulp. Is er een klik? Dan plant u direct de eerste werkdag. Mocht er geen klik zijn, dan kunt u dit bij ons aangeven, wij gaan dan direct voor u op zoek naar een geschiktere hulp.

Voor de bemiddeling betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. Vinden wij geen hulp voor u, dan betaalt u uiteraard niets.

Vind nu uw hulp in Emmen!