Huishoudelijke hulp in Enschede gezocht?

Voor een hulp in de huishouding in Enschede

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2873 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Woont u in de grootste stad van Overijssel en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Enschede? Dan hebben wij hulpen voor u beschikbaar!

Een huishoudelijke hulp uit Enschede met garantie!

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl profiteert u altijd van onze garantie. Wij bieden u namelijk één garantie op een huishoudelijke hulp. Mocht een hulp toch niet goed bevallen, langdurig ziek worden of stoppen met werken dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende huishoudelijke hulp in Enschede.

Ook profiteert u bij www.ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van een zeer groot aanbod van hulpen. Wij beschikken namelijk over het grootste bestand met huishoudsters in Nederland. Wij hebben de ruimte om een kandidaat te kiezen die het beste aan uw wensen te voldoet.

Wij verzorgen de administatie

Naast deze voordelen zorgen wij er ook voor dat u geen gedoe met administratie hebt. Wij nemen u het werk uit handen: Van de zoektocht naar een huishoudelijke hulp tot de administratie en het jaaroverzicht. U profiteert dus altijd van het gemak van "ik zoek huishoudelijke hulp Enschede".

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een witte werkster in Enschede bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de huishoudelijke hulp direct aan de schoonmaakster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;

  2. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 per maand. Bij dit abonnement zit vergoeding bij schade- en ongevallen inbegrepen, evenals garantie gedurende de looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak indien nodig.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis


Hoe vraag ik een huishoudelijke hulp aan?

Het aanvragen van een hulp in Enschede is niet moeilijk. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen.

Bij de selectie van een huishoudelijke hulp houden we altijd rekening met de afstand tussen uw woning en de woonplaats van de hulp. Deze afstand mag niet te groot zijn. Als u een hulp zoekt via www.ikzoekhuishoudelijkehulp.nl bent u er altijd zeker van dat de hulp uit Enschede komt.

Een huishoudelijke hulp aanvragen kan hier