Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Epe?

Voor al uw hulp in het huishouden in Epe


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Ook in Epe wonen mensen die u daar graag mee helpen. Als u zich inschrijft gaan wij voor u op zoek naar een geschikte hulp voor u!

Vergoeding

Als u besluit dat u een huishoudelijke hulp uit Epe wilt inschakelen, dan komen daar natuurlijk vergoedingen bij kijken. Ten eerste de vergoeding die u direct aan de huishoudelijke hulp betaalt: dit bedraagt slechts € 13,50. Daarnaast is er nog het bemiddelingsbedrag dat u aan ons betaalt. Dit bemiddelingsbedrag verschilt per aanvraag. Als u wilt weten wat het bemiddelingsbedrag in uw geval is, kunt u onze pagina over de bemiddeling bezoeken.

Hoe werkt Ikzoekhuishoudelijkehulp? 

Als u graag een huishoudelijke hulp uit Epe wilt, kunt u het volgende stappenplan volgen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, zetten we de procedure in werking en benaderen we u zo snel mogelijk met de gegevens van een goede kandidaat. 

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Voordelen

Als u een huishoudelijke hulp zoekt via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl geniet u van verschillende voordelen. Wij bieden u namelijk:

Altijd een hulp uit de omgeving van Epe

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zoeken we altijd een hulp die bij u uit de buurt komt. Zo hoeft u zich niet druk te maken om het vervoer van uw hulp. Ze woont namelijk niet ver van u vandaan.

Op het volgende kaartje kunt u zien waar in Epe de hulpen wonen die zich bij ons hebben ingeschreven.


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Epe