Ik zoek een huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp in Geesteren gezocht?

Altijd een goede hulp én zelf veel meer vrije tijd, dankzij het schoonmaakabonnement van € 14,95 per maand!

Kosten huishoudelijke hulp Geesteren

Wat betaal je voor een schoonmaakster in Geesteren?

 • Een uurloon van slechts € 15,-. Dit bedrag betaal je rechtstreeks aan de schoonmaakster. Zij is vervolgens verantwoordelijk voor de belastingaangifte;
 • Een maandelijks bedrag van € 14,95 voor het schoonmaak abonnement.

 • Fonds bij schade door hulp
 • Een hulp voor € 15,- op basis van jouw wensen
 • Garantie zolang je abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online administratie

Schoonmaakster Geesteren aanvragen

Huishoudelijke hulp Geesteren aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Geesteren is niet moeilijk. Het enige wat je dient te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

 1. Schrijf je in via ons inschrijfformulier;
 2. Activeer je inschrijving en dien een aanvraag in;
 3. Na ontvangst van je aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Geesteren;
 4. Je ontvangt de gegevens van een hulp die bij je past;
 5. Je dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijk je of er een klik is met de hulp. Als jullie een klik hebben, kan de hulp direct bij je aan de slag. Is er toch geen klik? Dan gaan wij op zoek naar een andere hulp die beter bij je past.
Beschikbare schoonmaaksters in Geesteren:
Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3244 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.