Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Gennep?

Voor al uw hulp in het huishouden in Gennep


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u inwoner van Gennep en op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het goede adres. U kunt uw voorkeuren doorgeven en wij gaan voor u op zoek!

Hoe werkt ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Gennep

Het vinden van een hulp kan soms best moeilijk zijn. Wij maken deze zoektocht graag gemakkelijk. Het enige wat u nog hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Een hulp inschakelen? De tarieven op een rij

Als u besluit een huishoudelijke hulp uit Gennep in dienst te nemen dan dient u rekening te houden met verschillende tarieven. Ten eerste betaalt u de hulp een uurtarief, deze bedraagt € 13,50 per uur. Daarnaast betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag, op onze pagina over het bedrag bij bemiddeling leest u hier alles over.

De voordelen

  • Garantie: bij ons ontvangt u altijd één jaar lang garantie;
  • Grootste aanbod: wij bieden u het grootste aanbod van Nederland. Ruim 90.000 huishoudelijke hulpen staan bij ons ingeschreven, dus er is altijd wel iemand die bij u past;
  • Geen gedoe: wij zoeken een huishoudelijke hulp voor u en verzorgen de administratie, u ervaart het gemak, wij doen de rest!

Daarnaast gaan wij altijd voor u op zoek naar een hulp bij u uit de buurt. Zo weet u dus zeker dat uw hulp uit (de omgeving van) Gennep komt. Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Gennep