Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Goeree Overflakkee?

Voor al uw hulp in het huishouden in Goeree Overflakkee


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!


Woont u in Goeree Overflakkee en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp? Wij staan voor u klaar!

De vergoeding voor een hulp in Goeree Overflakkee

Al onze hulpen in Goeree Overflakkee werken voor dezelfde vergoeding van € 13,50 per uur. Hiervoor verrichten zij werkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en strijken. Met uw huishoudelijke hulp kunt u overleggen welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Naast de vergoeding voor de hulp dient u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag te betalen.

De voordelen van een hulp

Een huishoudelijke hulp kan u veel werk uit handen nemen. Zo kunt u tijd overhouden voor leukere dingen. Naast de voordelen die een huishoudelijke hulp u biedt profiteert u bij ons ook van vele voordelen, namelijk:

Hoe vind ik een hulp in Goeree Overflakkee?

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp. Het enige wat u hier zelf voor hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:


  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u heeft met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  2. Na de ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen 1 of 2 dagen;
  3. Hebben wij een huishoudelijke hulp voor u gevonden? Dan brengen wij u in contact met de hulp. U kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is tussen u en de hulp. Is er geen klik? Dan zoeken wij gratis door tot we een hulp vinden die beter bij u past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan uw wensen en eisen voldoet zoeken wij ook altijd een hulp bij u uit de buurt. Uw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Goeree Overflakkee.

Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Goeree Overflakkee