Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Goirle?

Voor al uw hulp in het huishouden in Gòòl


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

U zoekt een huishoudelijke hulp in Goirle? Wij staan voor u klaar. Voor slechts € 12,50 per uur (excl. eenmalig bemiddelingsbedrag) hebt u al een huishoudelijke hulp in huis.

Kosten huishoudelijke hulp

Wij geven u graag duidelijkheid over het tarief van onze schoonmaaksters in Goirle. Het tarief van een schoonmaakster wordt als volgt berekend:

  • Uurtarief schoonmaakster: € 12,50 all-in

  • Het schoonmaakabonnement. U betaalt maandelijks € 8,99 voor ons abonnement. Met dit abonnement profiteert u van onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de gehele looptijd en vervangende schoonmaak indien dit nodig is.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis


De voordelen van een hulp

Een huishoudelijke hulp kan u veel werk uit handen nemen. Zo kunt u tijd overhouden voor leukere dingen. Naast de voordelen die een huishoudelijke hulp u biedt profiteert u bij ons ook van vele voordelen, namelijk:

Een aanvraag indienen voor een hulp in Gòòl

Wilt u zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp in huis? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in
  2. Dien een aanvraag in

Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte hulp in Goirle. Als wij een hulp hebben gevonden die aan uw wensen en eisen voldoet ontvangt u de gegevens van de hulp. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is. Geen klik? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan uw wensen en eisen voldoet zoeken wij ook altijd een hulp bij u uit de buurt. Uw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Goirle.

Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.

 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Goirle