Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Gorssel?

Voor al uw hulp in het huishouden in Gorssel


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Woont u in Gorssel en wilt u graag wat hulp bij het doen van uw huishouden? Dat kan. Als u zich inschrijft op deze website, gaan wij snel voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Ook in Gorssel wonen mensen die u graag een handje helpen! 

Tarief

Een huishoudelijke hulp uit Gorssel verdient € 13,50 per uur. Wij vragen u daarnaast om een bemiddelingsbedrag te betalen. Dit bedrag verschilt per aanvraag, u kunt het bedrag voor uw specifieke aanvraag berekenen op onze pagina over het bemiddelingsbedrag.

Hoe werkt Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Wilt u graag een huishoudelijke hulp uit Gorssel, dan is het enige dat u hoeft te doen ons stappenplan volgen. Wij zullen de procedure in werking zetten en voor u op zoek gaan naar een hulp die helemaal bij u past!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Voordelen

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl werken we met de 3G's. Dat heeft voor u als klant veel voordelen. Het betekent namelijk dat wij u:

Een hulp uit Gorssel

Ook in en rondom Gorssel staan verschillende hulpen paraat om u een handje te helpen in het huishouden. Op het kaartje dat hieronder volgt kunt u zien waar bij u in de buurt verschillende hulpen staan ingeschreven.


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Gorssel