Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Hattem?

Voor al uw hulp in het huishouden in Hattem


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Wilt u graag huishoudelijke hulp uit Hattem? Leest u dan snel verder. Als u zich bij ons inschrijft, gaan wij voor u zoeken naar een geschikte kandidaat.  

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 12,50. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99€ 5,99 betaalt. Met dit abonnement bent u verzekerd van een vergoeding bij schade en/of ongevallen, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende hulp indien nodig.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Een aanvraag indienen voor een hulp in Hattem

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp. Het enige wat u hier zelf voor hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

De 3G's: Garantie, Groot aanbod, Geen gedoe

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel Hattemse klanten tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3G's kunnen bieden:

Een hulp uit Hattem

Bij de selectie van een huishoudelijke hulp houden we altijd rekening met de afstand tussen uw woning en de woonplaats van de hulp. Deze afstand mag niet te groot zijn. Als u een hulp zoekt via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl bent u er altijd zeker van dat de hulp uit (de omgeving van) Hattem komt.

Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.  

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Hattem