Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Heumen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Heumen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2840 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Op zoek naar hulp in het huishouden in Heumen? Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl staat voor u klaar. U hoeft uzelf alleen maar in te schrijven en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Nijefurd.

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Heumen bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaalt u maandelijks € 8,99 € 5,99 en krijgt u vergoeding bij schade- en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als u dat nodig heeft.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Hoe schrijf ik me in?

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Heumen is niet moeilijk. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Daarvoor kunt u de volgende stappen volgen:

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past. 

Wat zijn de voordelen?

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel Heumense klanten tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3G's kunnen bieden:

Altijd een hulp uit de buurt van Heumen

Wij weten hoe fijn het is om een huishoudelijke hulp te hebben die bij u uit de buurt komt. Deze hulp weet hoe het er aan toe gaat bij u in de omgeving en de kans op een klik is daardoor het grootst. Wij zoeken dan ook altijd naar een geschikte hulp bij u uit de omgeving. Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen in en rondom Heumen.  

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Heumen