Zoek uw huishoudelijke hulp in Hoorn

Voor al uw hulp in het huishouden in Hoorn


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u in of rondom Hoorn op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze database staan ruim 96.000 hulpen waarvan er altijd wel een bij u past. Het enige wat u nog hoeft te doen in uw zoektocht naar een huishoudelijke hulp is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Daarna nemen wij u het werk uit handen.

Een hulp die bij u past

Bij uw aanvraag vragen wij altijd naar uw wensen met betrekking tot uw huishoudelijke hulp. Deze wensen nemen wij altijd mee in onze zoektocht naar een hulp. Op die manier selecteren wij een hulp voor u die bij u past. Toch kan het voorkomen dat u geen klik hebt met de geselecteerde hulp, wanneer u dit aan ons doorgeeft kunnen wij nog weer op zoek gaan naar een andere hulp. Dit doen wij net zo lang totdat u een klik hebt met de hulp.

Altijd een vast laag tarief

Wij houden ervan om te weten wat in de toekomst onze uitgaven zijn, en u vast ook! Daarom hanteren wij een vast laag tarief. Onze huishoudelijke hulpen werken voor slechts € 13,50 per uur. Naast dit bedrag betaalt u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag. Mochten wij geen hulp voor u kunnen vinden, dan betaalt u uiteraard niets.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Hoorn