Zoek uw huishoudelijke hulp in Hoorn

Voor al uw hulp in het huishouden in Hoorn


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Bent u in of rondom Hoorn op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze database staan ruim 96.000 hulpen waarvan er altijd wel een bij u past. Het enige wat u nog hoeft te doen in uw zoektocht naar een huishoudelijke hulp is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Daarna nemen wij u het werk uit handen.

Een hulp die bij u past

Bij uw aanvraag vragen wij altijd naar uw wensen met betrekking tot uw huishoudelijke hulp. Deze wensen nemen wij altijd mee in onze zoektocht naar een hulp. Op die manier selecteren wij een hulp voor u die bij u past. Toch kan het voorkomen dat u geen klik hebt met de geselecteerde hulp, wanneer u dit aan ons doorgeeft kunnen wij nog weer op zoek gaan naar een andere hulp. Dit doen wij net zo lang totdat u een klik hebt met de hulp.

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 12,50. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. Met dit abonnement bent u verzekerd van een vergoeding bij schade en/of ongevallen, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende hulp indien nodig.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Hoorn