Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Krimpenerwaard?

Voor al uw hulp in het huishouden in Krimpenerwaard


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2879 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


Komt u door tijdsgebrek of beperkingen niet meer toe aan het huishouden? Zoekt u een huishoudelijke hulp in Krimpenerwaard? Een hulp van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl biedt u de oplossing.

Een hulp aanvragen in Krimpenerwaard

Voor u als inwoner van Krimpenerwaard is het niet moeilijk om een hulp aan te vragen. U dient u zelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Daarna gaan wij aan de hand van uw wensen en eisen op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp.

Indien wij een hulp in Krimpenerwaard voor u hebben gevonden die aan uw wensen en eisen voldoet ontvangt u de gegevens van deze hulp. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp bij u in Krimpenerwaard aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan ons aan, wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Krimpenerwaard bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaalt u maandelijks € 8,99 en krijgt u vergoeding bij schade- en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als u dat nodig heeft.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis


De 3g's van een huishoudelijke hulp in Krimpenerwaard

Een hulp zoeken via ikzoekhuishoudelijkehulp levert u vele voordelen op.


Daarnaast gaan wij altijd op zoek naar een hulp bij u in de buurt. Op onderstaand kaartje ziet u alle ingeschreven hulpen in en rondom Krimpenerwaard.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Krimpenerwaard