Ik zoek een huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp in Lomm gezocht?

Altijd een goede hulp én zelf veel meer vrije tijd, dankzij het schoonmaakabonnement van € 14,95 per maand!

Kosten huishoudelijke hulp Lomm

De vergoeding voor een schoonmaakster in Lomm bestaat uit maandelijkse kosten voor het schoonmaak abonnement en het uurloon van de schoonmaakster. Het abonnement kost € 14,95 per maand. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 14,50.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Schoonmaakster Lomm aanvragen

Huishoudelijke hulp Lomm aanvragen

Wil je zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp uit Lomm? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Schrijf je in;
  2. Dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van je aanvraag gaan wij direct voor je op zoek naar een geschikte hulp in Lomm;
  4. Als wij een hulp hebben gevonden die aan jouw wensen en eisen voldoet, ontvang je de gegevens van de hulp;
  5. Je kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is. Geen klik? Dan gaan wij voor jou op zoek naar een hulp die beter bij je past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan jouw wensen en eisen voldoet, zoeken wij ook altijd een hulp bij jou uit de buurt. Jouw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Lomm.

Beschikbare schoonmaaksters in Lomm:

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!