Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Maastricht?

WHlFv4MIFjc watch_video

Op zoek naar hulp in het huishouden in Maastricht? Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl staat voor u klaar. U hoeft uzelf alleen maar in te schrijven en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Maastricht.

Kosten huishoudelijke hulp

Voor een huishoudelijke hulp uit Maastricht betaalt u slechts € 13,50 per uur. Dit is een all-inclusive bedrag, er komen voor u dus geen extra kosten meer bij. Naast de vergoeding die u direct aan de hulp betaalt, vragen wij u nog een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal uren in uw aanvraag.

Huishoudelijke hulp Maastricht aanvragen

Wilt u zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp uit Maastricht? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in;
  2. Dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte hulp in Maastricht;
  4. Als wij een hulp hebben gevonden die aan uw wensen en eisen voldoet ontvangt u de gegevens van de hulp;
  5. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is. Geen klik? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan uw wensen en eisen voldoet zoeken wij ook altijd een hulp bij u uit de buurt. Uw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Maastricht.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Maastricht

Een hulp uit Mestreech

Wij weten als geen ander dat het fijn is om een hulp in huis te hebben die bij u uit de buurt komt. Deze hulp weet hoe het er aan toe gaat in Mestreech en problemen met betrekking tot het vervoer komen ook niet voor. In onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen in Mestreech.