Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Meerssen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Meerssen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2587 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Het kan zijn dat u als inwoner van Meerssen door uiteenlopende omstandigheden niet in staat bent om uw huishouden in uw eentje bij te houden. Wilt u graag wat hulp? Wij helpen u graag!

De vergoeding voor de hulp

Uw huishoudelijke hulp uit Meerssen betaalt u een loon van € 13,50 per uur, hoeveel uur u de hulp nodig hebt bepaalt u zelf! Daarnaast bent u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag verschuldigd.

Voordelen van een hulp in Meerssen

Een huishoudelijke hulp kan u veel werk uit handen nemen. Zo kunt u tijd overhouden voor leukere dingen. Naast de voordelen die een huishoudelijke hulp u biedt profiteert u bij ons ook van vele voordelen, namelijk:

Een huishoudelijke hulp bij ons aanvragen is erg makkelijk. U volgt hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u heeft met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  2. Na de ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen 1 of 2 dagen;
  3. Hebben wij een huishoudelijke hulp voor u gevonden? Dan brengen wij u in contact met de hulp. U kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is tussen u en de hulp. Is er geen klik? Dan zoeken wij gratis door tot we een hulp vinden die beter bij u past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan de door u opgegeven wensen en eisen voldoet zoeken wij ook altijd een hulp bij u uit de buurt. Uw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Meerssen.

Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Meerssen