Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Meerssen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Meerssen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Het kan zijn dat u als inwoner van Meerssen door uiteenlopende omstandigheden niet in staat bent om uw huishouden in uw eentje bij te houden. Wilt u graag wat hulp? Wij helpen u graag!

De vergoeding voor de hulp

Uw huishoudelijke hulp uit Meerssen betaalt u een loon van € 13,50 per uur, hoeveel uur u de hulp nodig hebt bepaalt u zelf! Daarnaast bent u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag verschuldigd.

Voordelen van een hulp in Meerssen

Een huishoudelijke hulp kan u veel werk uit handen nemen. Zo kunt u tijd overhouden voor leukere dingen. Naast de voordelen die een huishoudelijke hulp u biedt profiteert u bij ons ook van vele voordelen, namelijk:

Een huishoudelijke hulp bij ons aanvragen is erg makkelijk. U volgt hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u heeft met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  2. Na de ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen 1 of 2 dagen;
  3. Hebben wij een huishoudelijke hulp voor u gevonden? Dan brengen wij u in contact met de hulp. U kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is tussen u en de hulp. Is er geen klik? Dan zoeken wij gratis door tot we een hulp vinden die beter bij u past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan de door u opgegeven wensen en eisen voldoet zoeken wij ook altijd een hulp bij u uit de buurt. Uw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Meerssen.

Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Meerssen