Huishoudelijke hulp in Meppel nodig?

Voor al uw hulp in het huishouden in Möppelt


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Woont u in of rondom Meppel en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp? Ikzoekhuishoudelijkehulp helpt u graag. U hoeft alleen een aanvraag in te dienen, dan gaan wij voor u op zoek.

Garantie, groot aanbod en geen gedoe

Ikzoekhuishoudelijkehulp biedt u ook in Meppel garantie op uw hulp. Is er geen klik, of stopt uw hulp binnen een jaar met werken, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende hulp.

Naast onze garantie bieden wij u een groot aanbod. In onze database staan ruim 96.000 hulpen die maar al te graag bij u aan de slag gaan. Er is dus altijd wel een hulp die bij u past.

Als u ikzoekhuishoudelijkehulp inschakelt bij uw zoektocht naar een huishoudelijke hulp, dan nemen wij u al het werk uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is de aanvraag indienen en een kennismakingsgesprek plannen. Wij zoeken een hulp, sturen u de gegevens, bieden u een voorbeeldcontract aan en houden de gewerkte uren van de hulp bij. Geen gedoe dus!

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een witte werkster in Meppel bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de huishoudelijke hulp direct aan de schoonmaakster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;

  2. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 per maand. Bij dit abonnement zit vergoeding bij schade- en ongevallen inbegrepen, evenals garantie gedurende de looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak indien nodig.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Meppel