Ik zoek een huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp in Meppel gezocht?

Altijd een goede hulp én zelf veel meer vrije tijd, dankzij het schoonmaakabonnement van € 14,95 per maand!

Kosten huishoudelijke hulp Meppel

De vergoeding voor een schoonmaakster in Meppel bestaat uit maandelijkse kosten voor het schoonmaak abonnement en het uurloon van de schoonmaakster. Het abonnement kost € 14,95 per maand. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 15,-.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 15,- op basis van jouw wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Schoonmaakster Meppel aanvragen

Huishoudelijke hulp Meppel aanvragen

Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp in Meppel. Het enige wat je hier zelf voor hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen je hebt met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  2. Na de ontvangst van je inschrijving gaan wij direct voor jou op zoek naar een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen drie dagen;
  3. Hebben wij een huishoudelijke hulp voor je gevonden? Dan brengen wij je in contact met de hulp. Je kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is. Is er geen klik? Dan zoeken wij door tot we een hulp vinden die beter bij je past.
Beschikbare schoonmaaksters in Meppel:
Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3244 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.