Huishoudelijke hulp in Meppel nodig?

Voor al uw hulp in het huishouden in Möppelt


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Woont u in of rondom Meppel en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp? Ikzoekhuishoudelijkehulp helpt u graag. U hoeft alleen een aanvraag in te dienen, dan gaan wij voor u op zoek.

Garantie, groot aanbod en geen gedoe

Ikzoekhuishoudelijkehulp biedt u ook in Meppel een jaar lang garantie op uw hulp. Is er geen klik, of stopt uw hulp binnen een jaar met werken, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende hulp.

Naast onze garantie bieden wij u een groot aanbod. In onze database staan ruim 96.000 hulpen die maar al te graag bij u aan de slag gaan. Er is dus altijd wel een hulp die bij u past.

Als u ikzoekhuishoudelijkehulp inschakelt bij uw zoektocht naar een huishoudelijke hulp, dan nemen wij u al het werk uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is de aanvraag indienen en een kennismakingsgesprek plannen. Wij zoeken een hulp, sturen u de gegevens, bieden u een voorbeeldcontract aan en houden de gewerkte uren van de hulp bij. Geen gedoe dus!

Vaste lage vergoeding

Wanneer u een hulp in dienst neemt via ikzoekhuishoudelijkehulp dan heeft u te maken met een vaste lage vergoeding. Onze hulpen werken al bij u voor slechts € 13,50 per uur. Daarnaast betaalt u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit bedrag betaalt u uiteraard niet als wij geen hulp voor u kunnen vinden.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Meppel