Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe?

Voor al uw hulp in het huishouden in Midden-Drenthe


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2700 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

U zoekt een huishoudelijke hulp in het midden van de provincie Drenthe? Wij staan voor u klaar. Voor slechts € 13,50 per uur (excl. eenmalig bemiddelingsbedrag) hebt u al een huishoudelijke hulp uit de gemeente Midden-Drenthe in huis.

Hoe werkt ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Midden-Drenthe

Het vinden van een hulp kan soms best moeilijk zijn. Wij maken deze zoektocht graag gemakkelijk. Het enige wat u nog hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.


De vergoeding voor een hulp in Midden-Drenthe

De vergoeding voor een huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe is op te splitsen in de vergoeding voor de hulp en het eenmalige bemiddelingsbedrag. De vergoeding voor de hulp uit Ooststellingwerf bedraagt slechts € 13,50 per uur. Over het bemiddelingsbedrag leest u alles op onze pagina over het bedrag voor bemiddeling.


Altijd een hulp bij u uit de buurt


Wij gaan altijd voor u op zoek naar een hulp die aan uw wensen en eisen voldoet. Daarnaast zorgen wij er voor dat de hulp bij u uit de buurt komt. Op onderstaand kaartje ziet hoeveel hulpen er staan ingeschreven in en rondom Midden-Drenthe.


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Midden-Drenthe