Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Neder-Betuwe?

Voor al uw hulp in het huishouden in Neder-Betuwe


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2587 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Ook in Neder-Betuwe wonen mensen die u daar graag mee helpen. Als u zich inschrijft gaan wij voor u op zoek naar een geschikte hulp voor u!

Vergoeding

Al onze hulpen in Neder-Betuwe werken voor dezelfde vergoeding van € 13,50 per uur. Hiervoor verrichten zij werkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en strijken. Met uw huishoudelijke hulp kunt u overleggen welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Naast de vergoeding voor de hulp dient u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag te betalen.

Inschrijfprocedure

Wilt u graag een huishoudelijke hulp uit Neder-Betuwe, dan is het enige dat u hoeft te doen ons stappenplan volgen. Wij zullen de procedure in werking zetten en voor u op zoek gaan naar een hulp die helemaal bij u past!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Voordelen van Ikzoekhuishoudelijkehulp

  • Garantie: bij ons ontvangt u altijd één jaar lang garantie;
  • Grootste aanbod: wij bieden u het grootste aanbod van Nederland. Ruim 96.000 huishoudelijke hulpen staan bij ons ingeschreven, dus er is altijd wel iemand die bij u past;
  • Geen gedoe: wij zoeken een huishoudelijke hulp voor u en verzorgen de administratie, u ervaart het gemak, wij doen de rest!

Een hulp uit de buurt van Neder-Betuwe

Ook in en rondom Neder-Betuwe staan verschillende hulpen paraat om u een handje te helpen in het huishouden. Op het kaartje dat hieronder volgt kunt u zien waar bij u in de buurt verschillende hulpen staan ingeschreven. 


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Neder-Betuwe