Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan den IJssel

Voor al uw hulp in het huishouden in Nieuwerkerk aan den IJssel


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


Komt u door tijdsgebrek of beperkingen niet meer toe aan het huishouden? Zoekt u een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan den IJssel? Een hulp van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl biedt u de oplossing.

Een aanvraag indienen voor een hulp in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp in huis? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in
  2. Dien een aanvraag in
Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte hulp in Nieuwerkerk aan den IJssel. Als wij een hulp hebben gevonden die aan uw wensen en eisen voldoet ontvangt u de gegevens van de hulp. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is. Geen klik? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Het tarief voor een hulp

Het tarief voor een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan den IJssel is op te splitsen in de vergoeding voor de hulp en het eenmalige bemiddelingsbedrag. De vergoeding voor de hulp uit Nieuwerkerk aan den IJssel bedraagt slechts € 13,50 per uur. Over het bemiddelingsbedrag leest u alles op onze pagina over het bedrag voor bemiddeling.

De voordelen van Ik zoek Huishoudelijke Hulp

  • Garantie: bij ons ontvangt u altijd één jaar lang garantie;
  • Grootste aanbod: wij bieden u het grootste aanbod van Nederland. Ruim 90.000 huishoudelijke hulpen staan bij ons ingeschreven, dus er is altijd wel iemand die bij u past;
  • Geen gedoe: wij zoeken een huishoudelijke hulp voor u en verzorgen de administratie, u ervaart het gemak, wij doen de rest!

Bij de selectie van een huishoudelijke hulp houden we altijd rekening met de afstand tussen uw woning en de woonplaats van de hulp. Deze afstand mag niet te groot zijn. Als u een hulp zoekt via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl bent u er altijd zeker van dat de hulp uit (de omgeving van) Nieuwerkerk aan den IJssel komt.

Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Nieuwerkerk aan den IJssel