Op zoek naar een huishoudelijke hulp uit Nunspeet?

Voor al uw hulp in het huishouden in Nunspeet


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Heeft u als Nunspetenaar soms het gevoel dat u handen tekort komt in uw huishouden? Schrijf u dan in bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Wij zoeken graag een huishoudelijke hulp voor u. We vinden altijd iemand bij u in de buurt!

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Nunspeet bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaalt u maandelijks € 8,99 en krijgt u vergoeding bij schade- en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als u dat nodig heeft.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Inschrijven bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Kiest u ervoor om een huishoudelijke hulp uit Nunspeet in te schakelen, dan hoeft u alleen maar het stappenplan te volgen. We zullen u zo snel mogelijk benaderen met de gegevens van een geschikte hulp die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.  

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

 4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past

 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Waarom ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Als u via Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl een hulp in de buurt van Nunspeet zoekt, geniet u van een aantal voordelen. Zo bieden wij u het volgende:

Een hulp uit Nunspeet

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zoeken we altijd een hulp die bij u uit de buurt komt. Zo hoeft u zich niet druk te maken om het vervoer van uw hulp. Ze woont namelijk niet ver van u vandaan.

 

Op het volgende kaartje kunt u zien waar in Nunspeet de hulpen wonen die zich bij ons hebben ingeschreven.  

 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Nunspeet