Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Oldenzaal?

Voor al uw hulp in het huishouden in Oldnzel


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Op zoek naar hulp in het huishouden in Oldenzaal Hanzestad? Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl staat voor u klaar. U hoeft uzelf alleen maar in te schrijven en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Oldnzel.

Hoe vind ik een hulp in Oldenzaal?

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp. Het enige wat u hier zelf voor hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

 

Kosten huishoudelijke hulp

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Oldenzaal bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaalt u maandelijks € 8,99 en krijgt u vergoeding bij schade- en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als u dat nodig heeft.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Een hulp uit Oldnzel

Wij weten als geen ander dat het fijn is om een hulp in huis te hebben die bij u uit de buurt komt. Deze hulp weet hoe het er aan toe gaat in Oldenzaal en problemen met betrekking tot het vervoer komen ook niet voor. In onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen in en rondom Oldenzaal.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Oldenzaal