Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Oude IJsselstreek?

Voor al uw hulp in het huishouden in Oude IJsselstreek

Het kan zijn dat u als inwoner van de gemeente Oude IJsselstreek door uiteenlopende omstandigheden niet in staat bent om uw huishouden in uw eentje te doen. Wilt u graag wat hulp in uw huishouding in de Oude IJsselstreek, die ook woonachtig is in uw gemeente? Wij helpen u graag verder.  

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 12,50. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. Met dit abonnement bent u verzekerd van een vergoeding bij schade en/of ongevallen, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende hulp indien nodig.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Hoe werkt ikzoekhuishoudelijkehulp.nl?

Een huishoudelijke hulp in de gemeente Oude IJsselstreek heeft u zo geregeld. Als u het volgende stappenplan volgt, zult u zien dat wij binnen de kortste keren een geschikte kandidaat voor u gevonden hebben!

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

 4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past

 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

 3G's: Garantie, Groot aanbod en Geen gedoe

 Als u via Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl een hulp in de buurt van Oude IJsselstreek zoekt, geniet u van een aantal voordelen. Zo bieden wij u het volgende:

Een hulp in de huishouding uit de Oude IJsselstreek

Als u Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl inschakelt, zoeken wij voor u een huishoudelijke hulp uit de Oude IJsselstreek. Dit geeft u als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer en geen reiskostenvergoeding hoeft te betalen.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Oude IJsselstreek