Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Stadskanaal?

Voor al uw hulp in het huishouden in Knoal


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!


Kunt u wel een huishoudelijke hulp gebruiken in Stadskanaal? Wilt u van tevoren precies weten wat het gaat kosten? Stelt u specifieke eisen aan de hulp? Wij kunnen u helpen!

Kosten huishoudelijke hulp

Wij geven u graag duidelijkheid over het tarief van onze schoonmaaksters in Stadskanaal. Het tarief van een schoonmaakster wordt als volgt berekend:

 • Uurtarief schoonmaakster: € 12,50 all-in

 • Het schoonmaakabonnement. U betaalt maandelijks € 8,99 voor ons abonnement. Met dit abonnement profiteert u van onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de gehele looptijd en vervangende schoonmaak indien dit nodig is.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis


Hoe vind ik een hulp in Stadskanaal?

Het vinden van een hulp is niet moeilijk, in onze database staan vele hulpen. Er is dus altijd wel een hulp die aan uw specifieke eisen voldoet. Het enige wat u hoeft te doen om een huishoudelijke hulp te vinden is het volgen van de onderstaande stappen:

 1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl
 2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in
 3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp
 4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past
 5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Altijd een hulp bij u uit de buurt

Wij weten hoe handig en fijn het is om een huishoudelijke hulp te hebben die bij u uit de buurt komt. Daarom zoeken wij ook altijd een hulp die uit Stadskanaal (en omgeving) komt. Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen in en rondom Knoal.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Stadskanaal