Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Ten Boer?

Voor al uw hulp in het huishouden in Ten Boer


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


U woont in Ten Boer en bent op zoek naar een huishoudelijke hulp? U wilt daarbij precies weten wat u kwijt bent en u stelt specifieke eisen aan de hulp? Dan bent u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het goede adres.

De voordelen van een hulp in Ten Boer

Een hulp in huis brengt vele voordelen met zich mee, zo is uw huis altijd netjes en opgeruimd, hoeft u niet meer zelf de nare klusjes te doen en houdt u meer tijd over voor leuke dingen. Een huishoudelijke hulp zoeken via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl biedt u ook vele andere voordelen, namelijk:


De vergoeding voor een huishoudelijke hulp

Het in dienst nemen van een huishoudelijke hulp is helemaal niet duur. Wanneer u een hulp zoekt via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl betaalt u deze hulp slechts € 13,50 per uur (all-in). Voor de bemiddeling tussen u en de hulp betaalt u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag. Wij leggen u graag alles uit over dit bedrag op onze pagina over het bedrag voor bemiddeling.

Een hulp zoeken?

Volg dan de onderstaande stappen, na uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.


Als wij voor u op zoek gaan naar een hulp zoeken wij altijd naar een hulp uit (de omgeving van) Ten Boer. Op onderstaand kaartje ziet u de hulpen die staan ingeschreven in en rondom Ten Boer.


Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Ten Boer